Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovnica Banke

DBS HQ

Poslovnica Banke allen international sažetak je bio da se primijene najnovije u bankarskim tehnologijama kako bi se poboljšalo i poboljšalo iskustvo poslovanja u klijentima u njihovoj novoj poslovnici sa sjedištem u tornju Finansijskog centra Marina Bay, Singapur. Rezultirajući dizajn bankovnih kartica koristi interaktivni digitalni zid dobrodošlice, osjetljiv na kretanje, brze servisne stanice za brze transakcije i ugradnju jedinica za pomoć telefonskim službenicima u polu-privatne konzultantske jedinice. Podružnica također obuhvaća auditorijum od 300 sjedišta i prvi televizijski studio u Channel-News Aziji. Namjenski saloni za

Ime projekta : DBS HQ, Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

DBS HQ Poslovnica Banke

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.