Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija

Pearl Atlantis

Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija Plutajuće održivo odmaralište i morski opservatorij koji se nalazi uglavnom u Cagayan Ridgeu morskom biološkom koridoru u Sulu moru (otprilike 200km istočno od Puerto Princese, obale Palawan-a i 20km sjeverno od oboda prirodnog parka Tubbataha grebena), što je odgovor na potrebe naše zemlje za način da se poveća svijest ljudi o očuvanju naše morske biološke raznolikosti izgradnjom monumentalnog turističkog magneta po kojem je naša zemlja Filipini lako poznata.

Ime projekta : Pearl Atlantis, Ime dizajnera : Maria Cecilia Garcia Cruz, Ime klijenta : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.