Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija

Pearl Atlantis

Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija Plutajuće održivo odmaralište i morski opservatorij koji se nalazi uglavnom u Cagayan Ridgeu morskom biološkom koridoru u Sulu moru (otprilike 200km istočno od Puerto Princese, obale Palawan-a i 20km sjeverno od oboda prirodnog parka Tubbataha grebena), što je odgovor na potrebe naše zemlje za način da se poveća svijest ljudi o očuvanju naše morske biološke raznolikosti izgradnjom monumentalnog turističkog magneta po kojem je naša zemlja Filipini lako poznata.

Ime projekta : Pearl Atlantis, Ime dizajnera : Maria Cecilia Garcia Cruz, Ime klijenta : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plutajuće Odmaralište I Morska Opservatorija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.