Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu farmaceutskih unutrašnjosti, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti, umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće slobodnije od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na svjetlosni trag koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED osvjetljenih pločica koje odgovaraju boji isto toliko dinamično osvjetljenih brojača

Ime projekta : Jordan Apotheke, Ime dizajnera : Conceptlicht GmbH, Ime klijenta : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Unutarnja Rasvjeta

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.