Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Quantum

Sat Htio sam drugačiji oblik, oblik koji je evocirao misli na sportske automobile i glisere. Oduvijek sam volio izgled oštrih linija i uglova, a to se pokazalo i u mom dizajnu. Brojčanik gledatelju predstavlja 3D iskustvo, a unutar biranja postoji više "nivoa" koji su vidljivi iz bilo kojeg ugla na koji gleda. Dizajnirao sam kaiš za kaiš tako da se direktno učvrsti u sat, s krajnjim ciljem pružiti korisniku integrisano i trodimenzionalno iskustvo.

Ime projekta : Quantum, Ime dizajnera : Elbert Han, Ime klijenta : Han Designs.

Quantum Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.