Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Hitotaba

Lampica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „hitotaba lampu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, inspirisanih jedinstvenim izvorima kao što su tradicionalni japanski zanat i obrasci. Svjetiljka Hitotaba nadahnuta je slikovitim pogledom na japansko selo gdje su snopovi rižine slame obješeni dolje kako bi se nakon žetve osušili.

Ime projekta : Hitotaba, Ime dizajnera : Shinn Asano, Ime klijenta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.