Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!

Ime projekta : Fred, Ime dizajnera : Diana Sokolic, Ime klijenta : .

Fred Narukvica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.