Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!

Ime projekta : Fred, Ime dizajnera : Diana Sokolic, Ime klijenta : .

Fred Narukvica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.