Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična priroda djela rađa nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran stvaranjem našeg identiteta i uloge koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.

Ime projekta : Surface, Ime dizajnera : Grégoire A. Meyer, Ime klijenta : .

Surface Digitalna Umjetnost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.