Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Garderoba

Shanghai

Multifunkcionalna Garderoba "Šangajska" multifunkcionalna garderoba. Uzorak fronte i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućava percepciju garderobe kao dekorativne komponente. „All inclusive“ sistem: uključuje skladišta različitog volumena; ugradbeni noćni ormarići koji su dio fronte ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnom volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara je izrađen od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempasa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Ime projekta : Shanghai, Ime dizajnera : Julia Subbotina, Ime klijenta : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunkcionalna Garderoba

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.