Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Garderoba

Shanghai

Multifunkcionalna Garderoba "Šangajska" multifunkcionalna garderoba. Uzorak fronte i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućava percepciju garderobe kao dekorativne komponente. „All inclusive“ sistem: uključuje skladišta različitog volumena; ugradbeni noćni ormarići koji su dio fronte ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnom volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara je izrađen od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempasa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Ime projekta : Shanghai, Ime dizajnera : Julia Subbotina, Ime klijenta : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunkcionalna Garderoba

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.