Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Kašika

Balance

Drvena Kašika Idealno oblikovana i uravnotežena za kuhanje, ova ručno rezbarena žlica iz stabla kruške bio je moj pokušaj redefiniranja dizajna posuđa koristeći jedan od najstarijih materijala koji koristi čovječanstvo, drvo. Zdjelica žlice bila je izrezbarena asimetrično da stane u ugao lonca za kuhanje. Ručka je oblikovana sa suptilnom krivuljom, što čini idealan oblik za desnog korisnika. Traka purpurnog umetka dodaje malo karaktera i težine dijelu žlice na ručici. A ravna površina na dnu drške omogućava da kašika sama stoji na stolu.

Ime projekta : Balance, Ime dizajnera : Christopher Han, Ime klijenta : natural crafts by Chris Han.

Balance Drvena Kašika

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.