Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Kašika

Balance

Drvena Kašika Idealno oblikovana i uravnotežena za kuhanje, ova ručno rezbarena žlica iz stabla kruške bio je moj pokušaj redefiniranja dizajna posuđa koristeći jedan od najstarijih materijala koji koristi čovječanstvo, drvo. Zdjelica žlice bila je izrezbarena asimetrično da stane u ugao lonca za kuhanje. Ručka je oblikovana sa suptilnom krivuljom, što čini idealan oblik za desnog korisnika. Traka purpurnog umetka dodaje malo karaktera i težine dijelu žlice na ručici. A ravna površina na dnu drške omogućava da kašika sama stoji na stolu.

Ime projekta : Balance, Ime dizajnera : Christopher Han, Ime klijenta : natural crafts by Chris Han.

Balance Drvena Kašika

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.