Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Tablica

paintable

Interaktivna Tablica Slikar je višenamjenski stol za sve, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili muzički instrument. Možete koristiti različite vrste boja da biste slikali na površini stola da biste stvorili muziku sa svojim prijateljima ili porodicama, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu nacrtati sve što žele kako bi stvorili slučajnu glazbu ili pomoću pravila koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi dječji vrtić stigli.

Ime projekta : paintable, Ime dizajnera : Nien-Fu Chen, Ime klijenta : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Interaktivna Tablica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.