Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Tablica

paintable

Interaktivna Tablica Slikar je višenamjenski stol za sve, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili muzički instrument. Možete koristiti različite vrste boja da biste slikali na površini stola da biste stvorili muziku sa svojim prijateljima ili porodicama, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu nacrtati sve što žele kako bi stvorili slučajnu glazbu ili pomoću pravila koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi dječji vrtić stigli.

Ime projekta : paintable, Ime dizajnera : Nien-Fu Chen, Ime klijenta : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Interaktivna Tablica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.