Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) jedinstvenog dizajna 2) široka upotreba nerđajućeg čelika 3) staklo ručno oblikovano za maksimalan kontakt dima / tekućine 4) prskalica na vrhu brtve za još više dodira dima / tekućine 5) ventil se može zamijeniti drugim crijevom 6) posuda za duvan oblikovana je za duži dim, ali sprečava pregrijavanje duhana, duhan se ne mora naprezati 7) svi priključci su namotani i nepropusni za vodu 8) crijeva od silikona za prehrambene proizvode, za razliku od tradicionalnih crijeva, mogu se brojno oprati nema rizika od hrđe ili truljenja, silikon ne upija arome

Ime projekta : Shapes hookah, Ime dizajnera : Shapes, Forta Group llc, Ime klijenta : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.