Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Daljinski Upravljač

STILETTO

Daljinski Upravljač RC Stiletto je daljinski upravljač koji radi uz pomoć žiros senzora. Dizajn prati elegantne detalje novih vrhunskih televizora. Stiletto vitak oblik podsjeća na čarobni štap. Njegovi detalji s obzirom da je donji poklopac obložen mekim dodirom, a zakrivljeni oblik pruža ugodno držanje za korisnika. Kozmetički dio na gornjem središtu daljinskog upravljača okuplja gumbe i stvara fokusnu točku za korisnika, a također stvara i polje za prilagođavanje. Njihov poklopac daje povratne informacije za rotaciju.

Ime projekta : STILETTO, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

STILETTO Daljinski Upravljač

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.