Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Daljinski Upravljač

STILETTO

Daljinski Upravljač RC Stiletto je daljinski upravljač koji radi uz pomoć žiros senzora. Dizajn prati elegantne detalje novih vrhunskih televizora. Stiletto vitak oblik podsjeća na čarobni štap. Njegovi detalji s obzirom da je donji poklopac obložen mekim dodirom, a zakrivljeni oblik pruža ugodno držanje za korisnika. Kozmetički dio na gornjem središtu daljinskog upravljača okuplja gumbe i stvara fokusnu točku za korisnika, a također stvara i polje za prilagođavanje. Njihov poklopac daje povratne informacije za rotaciju.

Ime projekta : STILETTO, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

STILETTO Daljinski Upravljač

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.