Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Stolica

charchoob

Višenamjenska Stolica Kubični oblik proizvoda održava ga stabilnim i uravnoteženim u svim smjerovima. Nadalje, trosmjerna upotreba proizvoda u formalnom, neformalnom i prijateljskom etiketu moguća je samo okretanjem stolica od 90 stupnjeva. Ovaj je proizvod dizajniran na način da bude što lakši (4kg) uzimajući u obzir sve aspekte njegove funkcionalnosti. Ovaj je cilj postignut odabirom materijala male težine i sličnih okvira kako bi težina proizvoda bila što manja.

Ime projekta : charchoob, Ime dizajnera : Arash Shojaei, Ime klijenta : Arshida.

charchoob Višenamjenska Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.