Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Stolica

charchoob

Višenamjenska Stolica Kubični oblik proizvoda održava ga stabilnim i uravnoteženim u svim smjerovima. Nadalje, trosmjerna upotreba proizvoda u formalnom, neformalnom i prijateljskom etiketu moguća je samo okretanjem stolica od 90 stupnjeva. Ovaj je proizvod dizajniran na način da bude što lakši (4kg) uzimajući u obzir sve aspekte njegove funkcionalnosti. Ovaj je cilj postignut odabirom materijala male težine i sličnih okvira kako bi težina proizvoda bila što manja.

Ime projekta : charchoob, Ime dizajnera : Arash Shojaei, Ime klijenta : Arshida.

charchoob Višenamjenska Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.