Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovna Zgrada

FLOW LINE

Poslovna Zgrada Prostor na licu mjesta je nepravilan i zakrivljen zbog vanjskog zida zgrade. Stoga dizajner primjenjuje koncept linija protoka u ovom slučaju sa nadom da će stvoriti osjećaj protoka i konačno pretvoriti u tekuće linije. Prvo smo srušili vanjski zid uz javni koridor i primijenili tri funkcionalna područja. Koristili smo protočnu liniju za cirkulaciju triju područja, a linija protoka je i ulaz s vanjske strane. Tvrtka je podijeljena u pet odjeljenja, a za njihovo predstavljanje koristimo pet linija.

Ime projekta : FLOW LINE, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : .

FLOW LINE Poslovna Zgrada

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.