Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovna Zgrada

FLOW LINE

Poslovna Zgrada Prostor na licu mjesta je nepravilan i zakrivljen zbog vanjskog zida zgrade. Stoga dizajner primjenjuje koncept linija protoka u ovom slučaju sa nadom da će stvoriti osjećaj protoka i konačno pretvoriti u tekuće linije. Prvo smo srušili vanjski zid uz javni koridor i primijenili tri funkcionalna područja. Koristili smo protočnu liniju za cirkulaciju triju područja, a linija protoka je i ulaz s vanjske strane. Tvrtka je podijeljena u pet odjeljenja, a za njihovo predstavljanje koristimo pet linija.

Ime projekta : FLOW LINE, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : .

FLOW LINE Poslovna Zgrada

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.