Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koncept Prilagodljivog Nakita

Jewel Box

Koncept Prilagodljivog Nakita Jewel Box je koncept prilagodljivog nakita zasnovan na upotrebi cigli od igračaka poput "lego". Uz ovaj princip, možete svaki dan otkinuti i poništiti drugi dragulj! Jewel Box postoji kako u konfekciji, tako i u nakitu sa dragim kamenjem ili nakitu za pistu. Kao otvoreni koncept, razvoj Jewel Box-a nikada neće završiti: mi možemo nastaviti stvarati nove forme i koristiti nove materijale. Jewel Box omogućava da se u svakoj sezoni izrade presvlake s bojama i uzorcima prateći modu odjeće.

Ime projekta : Jewel Box, Ime dizajnera : Anne Dumont, Ime klijenta : Anne Dumont.

Jewel Box Koncept Prilagodljivog Nakita

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.