Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koncept Prilagodljivog Nakita

Jewel Box

Koncept Prilagodljivog Nakita Jewel Box je koncept prilagodljivog nakita zasnovan na upotrebi cigli od igračaka poput "lego". Uz ovaj princip, možete svaki dan otkinuti i poništiti drugi dragulj! Jewel Box postoji kako u konfekciji, tako i u nakitu sa dragim kamenjem ili nakitu za pistu. Kao otvoreni koncept, razvoj Jewel Box-a nikada neće završiti: mi možemo nastaviti stvarati nove forme i koristiti nove materijale. Jewel Box omogućava da se u svakoj sezoni izrade presvlake s bojama i uzorcima prateći modu odjeće.

Ime projekta : Jewel Box, Ime dizajnera : Anne Dumont, Ime klijenta : Anne Dumont.

Jewel Box Koncept Prilagodljivog Nakita

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.