Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Cubeoled

Rasvjeta Dubina, transparentnost i kontrast - CUBE | OLED tumači te osnove vidljive svetlosti u čistom, monolitnom dizajnu. 12 prozirnih ploča s organskom diodom (OLED), raspoređeno je u ortogonalnom koordinatnom sustavu i laminirano između 8 optičkih / bistrih kristalnih staklenih kockica. Preko prozirnih staza na unutarnjim staklenim površinama, montirani OLED paneli unutar monolita isporučuju se s električnom energijom. Kada se aktivira, integralni niz transformira ovu prozirnu kocku u svesmjerni izvor svjetlosti.

Ime projekta : Cubeoled, Ime dizajnera : Markus Fuerderer, Ime klijenta : Markus Fuerderer.

Cubeoled Rasvjeta

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.