Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reflektor, Unutrašnja Rasveta

Zen

Reflektor, Unutrašnja Rasveta Zen je novi i potpuno prilagodljiv reflektor koji zadovoljava tehničke potrebe kupaca i pruža, dodatno, estetsku ljepotu autentičnog komada interijera. Zen je jedan od najmanjih reflektora na tržištu. Stoga se ZEN mnogo bolje integrira u okruženja u koja je instaliran, bez generiranja i invazivne prisutnosti. To se postiže, također, što se visoko prilagodio bojama, prirodnoj šumi, itd. Dizajn Zen zasnovan je na bezvremenskim oblicima, orijentiranima na funkcionalnost i jednostavnost, lov na trajnu, spokojnu i bez osvježavajuće ljepote.

Ime projekta : Zen, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Arkoslight.

Zen Reflektor, Unutrašnja Rasveta

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.