Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Salon Za Golf Klub

Birdie's Lounge

Salon Za Golf Klub Sala za golf klub bila je osmišljena i izgrađena za 6 tjedana, na vrijeme za otvoreni dan. Također je morao biti lijep, funkcionalan kao salon i prikladan za povremene ceremonije dodjele nagrada za golf takmičenja i druge manje događaje. Za trostranu staklenu kutiju usred golf terena, ovaj pristup unosi zelenilo, nebo i poneki pojam golfa u bar, u bojama nameštaja i odrazima staze u stražnjoj traci mozaičnog ogledala. Vanjski pogledi vrlo su dio dizajna i doživljaja interijera.

Ime projekta : Birdie's Lounge, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Salon Za Golf Klub

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.