Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Salon Za Golf Klub

Birdie's Lounge

Salon Za Golf Klub Sala za golf klub bila je osmišljena i izgrađena za 6 tjedana, na vrijeme za otvoreni dan. Također je morao biti lijep, funkcionalan kao salon i prikladan za povremene ceremonije dodjele nagrada za golf takmičenja i druge manje događaje. Za trostranu staklenu kutiju usred golf terena, ovaj pristup unosi zelenilo, nebo i poneki pojam golfa u bar, u bojama nameštaja i odrazima staze u stražnjoj traci mozaičnog ogledala. Vanjski pogledi vrlo su dio dizajna i doživljaja interijera.

Ime projekta : Birdie's Lounge, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Salon Za Golf Klub

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.