Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedstvu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa pored ulice ulaz je u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je korištenjem prirodnih elemenata poput drveta, kamenja, željeza i tekstila. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn enterijera i stvorili različiti ambijenti.

Ime projekta : Osaka , Ime dizajnera : Ariel Chemi, Ime klijenta : Osaka.

Osaka  Restoran

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.