Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Place

Stolica Mjesto je poetična i suštinska stolica, primjer formalnog dizajna sa atraktivnom privlačnošću. Ova stolica kombinira rafinirani tehnički dizajn s tradicionalnim završnim obradama. mjesto je pokušati reći objektu kroz igru oblika i boja kako bi svjetlucali, gledajući na ekstravaganciju i jednostavnost, ono što mjesto čini prepoznatljivim, drugačijim od drugih.

Ime projekta : Place, Ime dizajnera : TANA-Gaetano Avitabile, Ime klijenta : Gae Avitabile_ Tana.

Place Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.