Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odlučuju za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil Rya Rug reinterpretira na moderan način što rezultira opremljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svojih krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim zimskim klimama Europe što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Ime projekta : Eco Furs, Ime dizajnera : Heli Miikkulainen-Gilbert, Ime klijenta : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.