Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odlučuju za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil Rya Rug reinterpretira na moderan način što rezultira opremljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svojih krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim zimskim klimama Europe što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Ime projekta : Eco Furs, Ime dizajnera : Heli Miikkulainen-Gilbert, Ime klijenta : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.