Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, ovaj časopis za časopis podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o evropskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inostranstvo. Uključuje pasoš slavne ličnosti u svako izdanje. Putovnica „Republic of Travels“ ima lične podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s našom porodicom i članovima da bolje uživamo u svom domu.

Ime projekta : Going/Coming, Ime dizajnera : Catarina Jordão, Ime klijenta : .

Going/Coming Časopis

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.