Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kafu

Relax

Set Za Kafu Primarna svrha seta je poticanje njegovanja odnosa. Cilj mu je vratiti vjekovnu tradiciju zajedničkog ispijanja kave u današnji svijet koji brzo napreduje. Ansambl industrijskog betona i nježnog porculana stvara neobičan kontrast, a različite teksture međusobno ističu. Svrha skupa za jačanje odnosa očituje se u komplementarnim oblicima predmeta. Budući da šalice ne mogu stajati samostalno, samo kada ih stave u svoju zajedničku ladicu, set za kafu nagovara ljude da razgovaraju jedni s drugima za vrijeme kafe.

Ime projekta : Relax, Ime dizajnera : Rebeka Pakozdi, Ime klijenta : Pakozdi.

Relax Set Za Kafu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.