Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kafu

Relax

Set Za Kafu Primarna svrha seta je poticanje njegovanja odnosa. Cilj mu je vratiti vjekovnu tradiciju zajedničkog ispijanja kave u današnji svijet koji brzo napreduje. Ansambl industrijskog betona i nježnog porculana stvara neobičan kontrast, a različite teksture međusobno ističu. Svrha skupa za jačanje odnosa očituje se u komplementarnim oblicima predmeta. Budući da šalice ne mogu stajati samostalno, samo kada ih stave u svoju zajedničku ladicu, set za kafu nagovara ljude da razgovaraju jedni s drugima za vrijeme kafe.

Ime projekta : Relax, Ime dizajnera : Rebeka Pakozdi, Ime klijenta : Pakozdi.

Relax Set Za Kafu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.