Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavnice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda i osjećaja skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno spremiti do 30 boca.

Ime projekta : Crombe 3.0, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinoteka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.