Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavnice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda i osjećaja skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno spremiti do 30 boca.

Ime projekta : Crombe 3.0, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinoteka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.