Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera

Wild Life

Dizajn Enterijera Dizajn govori samo o kreativnosti, a kreativnost sve o iznenađenjima! Kad se divlji život susretne sa modernizmom i savršeno se uklapa u harmoniju, tada nastaju iznenađenja! Dizajner je spojio modernu jednostavnost s etničkim avanturama za jedinstveni prostor. Za zidove i namještaj koristila je neutralnu paletu boja bijele, bež i sive boje, uz dodatak boja akcenta u zidnim umjetnostima i rasvjetnim tijelima. Da bi se izjasnio pri ulasku, dizajner je predstavio leteći kauč za kravlju kožu i viseće staklene kuglice sve napunjene umjetnim biljkama za svjež izgled. Uživajte u divljini!

Ime projekta : Wild Life, Ime dizajnera : Shosha Kamal, Ime klijenta : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Dizajn Enterijera

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.