Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Pillow Stool

Stolica To je jednostavno, ali sadrži mnogo karakteristika. Čelične šipke na prvom sloju i drugom sloju sjedećeg dijela idu u različitim smjerovima, pa se ukrštaju jedna na drugu kako bi stvorile čarobnu vizualizaciju. Brojač krivulja bočne konstrukcije pruža okrugle ivice i površine kako bi korisnici udobnije sjedili na njoj. Između prvog sloja i drugog sloja sjedećeg dijela šipke predstavljaju prazan prostor za pohranu časopisa ili novina. Stolica ne samo da pruža korisnu gestu, već im nudi i korisne funkcije.

Ime projekta : Pillow Stool, Ime dizajnera : Hong Ying Guo, Ime klijenta : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.