Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec pretvarajući se u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. . Tema je Red String da bi pokazala vezu između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi 2014. godina.

Ime projekta : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendar

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.