Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.

Ime projekta : NTT COMWARE “Season Display”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalendar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.