Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trpezarijski Sto

Octopia

Trpezarijski Sto Octopia od ArteNemusa je tabela koja se temelji na morfologiji hobotnice. Dizajn je zasnovan na središnjem tijelu s elipsoidnim oblikom. Osam organski oblikovanih nogu i ruku izlazi radijalno i proteže se iz ovog središnjeg tijela. Stakleni vrh naglašava vizualni pristup strukturi kreacije. Trodimenzionalni izgled Octopije podvlačen je kontrastom između boje furnira na površini i boje ivice. Vrhunski izgled Octopia naglašen je upotrebom drvnih vrsta izuzetnog kvaliteta i izvanrednom obradom.

Ime projekta : Octopia, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Octopia Trpezarijski Sto

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.