Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspirisan neoplatonskom filozofijom makrokosmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim nivoima kosmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša obrasce filotaksije promatrane u prirodi, kao što je vidljivo kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Univerzum, umotan u tkaninu prostora-vremena. „Ja sam vodik“ istovremeno predstavlja model „Univerzalnog konstanta dizajna“ i model samog Univerzuma.

Ime projekta : I Am Hydrogen, Ime dizajnera : Ezra Satok-Wolman, Ime klijenta : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Ogrlica I Broš

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.