Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Inspiracija ovog dizajna je naklonost za jednostavnost i uvid u mondrijsku apstrakciju i simboliku s dozom karaktera i autentičnosti označene u povijesnoj kaligrafiji Square Kufic. Ovaj je dizajn manifestacija koherentne fuzije između stilova koji zagovaraju poruku da postoji mogućnost miješanja različitih naizgled oprečnih stilova u pogledu promatranja golim okom, dok bi pri kopanju duboko u filozofiju iza njih postojale sličnosti koje bi rezultirale koherentnim umjetničkim djelom koje privlačan je izvan očiglednog razumijevanja.

Ime projekta : Brieven Piazza , Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Javni Trg

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.