Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Struktura Snopa Stupa

Brackets

Struktura Snopa Stupa Dizajn je tehničko rješenje za pružanje moduliranih sustava za rehabilitaciju beskorisnih prostora na krovovima diljem svijeta, istovremeno prilagođavajući prethodnoj strukturi svake zgrade. Jedna od njegovih više funkcija je očuvanje električne energije. Također je estetski dizajniran za funkcioniranje u unutrašnjosti bilo oblogom predviđenim za njega, u različitim materijalima ili završnim obradama, bilo pak naglaskom na opremanju kao što su counter-tops, stolovi i pregrade. Također nudi sustav solarnog grijača koji prostore čini energetski održivim.

Ime projekta : Brackets, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Struktura Snopa Stupa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.