Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Malo Tehnološka Maloprodajna

Cyfer

Malo Tehnološka Maloprodajna Interijeri maloprodajnih prostora u budućnosti, kao i u sadašnjosti, trebali bi biti dizajnirani na način koji promiče ugodno iskustvo kupovine i prilagođen vrsti proizvoda koji se prodaje. Cyfer je trgovina visokotehnoloških proizvoda dizajnirana na QR kodu. Minimalistički po svojoj prirodi elementi dizajna interijera i eksterijera zajedno stvaraju glatko tekuće okruženje naglašavajući snagu proizvoda koja se očekuje u budućnosti, dok percepciju neprekidno prekidaju irelevantne prepreke koje povećavaju razinu uživanja i povećavaju želju za interakcijom s proizvodima.

Ime projekta : Cyfer, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Malo Tehnološka Maloprodajna

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.