Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Službena Trgovina, Trgovina Na Malo

Real Madrid Official Store

Službena Trgovina, Trgovina Na Malo Koncept dizajna trgovine zasnovan je na iskustvu kompanije Santiago Bernabeu, usredotočenom na iskustvo kupovine i stvaranje dojma. To je koncept koji istovremeno koji odaje počast, hvale i besmrtnost kluba, navodi da su postignuća rezultat talenta, truda, borbe, predanosti i odlučnosti. Projekt uključuje idejni dizajn i komercijalnu implementaciju, brendiranje, pakovanje, grafičku liniju i industrijski dizajn namještaja.

Ime projekta : Real Madrid Official Store, Ime dizajnera : sanzpont [arquitectura], Ime klijenta : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Službena Trgovina, Trgovina Na Malo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.