Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Službena Trgovina, Trgovina Na Malo

Real Madrid Official Store

Službena Trgovina, Trgovina Na Malo Koncept dizajna trgovine zasnovan je na iskustvu kompanije Santiago Bernabeu, usredotočenom na iskustvo kupovine i stvaranje dojma. To je koncept koji istovremeno koji odaje počast, hvale i besmrtnost kluba, navodi da su postignuća rezultat talenta, truda, borbe, predanosti i odlučnosti. Projekt uključuje idejni dizajn i komercijalnu implementaciju, brendiranje, pakovanje, grafičku liniju i industrijski dizajn namještaja.

Ime projekta : Real Madrid Official Store, Ime dizajnera : sanzpont [arquitectura], Ime klijenta : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Službena Trgovina, Trgovina Na Malo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.