Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten I Minđuše

Droplet Collection

Prsten I Minđuše Kolekcija nakita Droplet svoju inspiraciju crpi iz spokojstva i ljepote kapljica vode. U kombinaciji s 3D dizajnom i tradicionalnom tehnikom radnog stola istražuje stvaranje kapljica na listu. Polirani srebrni finiš od 925 godina oponaša reflektirajuću površinu kapljice vode, dok su biseri sa slatkom vodom takođe razigrano integrirani u dizajn. Svaki ugao prstena i minđuša pokazuje različitu formaciju, čime dizajn ostaje svestran.

Ime projekta : Droplet Collection, Ime dizajnera : Lisa Zhou, Ime klijenta : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Prsten I Minđuše

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.