Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rekreacijski Sadržaji

Winter under the roof

Rekreacijski Sadržaji U Astani nema planinskog olakšanja Skijaške aktivnosti. Za planinske aktivnosti i pripremu za takmičenje u alpskom skijanju izumljen je objekt zvan zatvoreni skijaški centar. Pruža tri vrste staza za različite vlasničke sposobnosti skijanja. Dizajnirane tribine za gledatelje koji gledaju sportske događaje. Hotel namenjen stranim sportistima i centru za posetioce. Na pročelju se odražava ideja o planinskoj klisuri led prekrivenoj snijegom. Centar za potporu nalik na sokne. Ideja takvog centra usmjerena na promociju skijanja u Kazahstanu.

Ime projekta : Winter under the roof, Ime dizajnera : Ozimuk Tatyana, Ime klijenta : The diploma project.

Winter under the roof Rekreacijski Sadržaji

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.